Plåt & emaljskyltar

Plåt & emaljskyltar

Sälja gammal plåtskylt eller emaljskylt? Vi köper gamla och antika skyltar.

Plåt- och emaljskyltar är populära och estetiskt tilltalande skyltar som har använts för reklam och kommunikation ända sedan tidigt 1900-tal. Dessa skyltar tillverkas vanligtvis genom att trycka eller måla reklammeddelanden och bilder på en plåtbas och sedan täcka dem med ett tåligt lager av emalj. Emaljen smälts och bränns på plåten för att skapa en hållbar och vädertålig yta.

Plåt- och emaljskyltar har historiskt sett använts för att marknadsföra produkter, varumärken och tjänster. De var vanliga längs gator och på byggnader och bidrog till den visuella kulturen och stadsmiljön. Deras färgglada och distinkta design gjorde dem till effektiva sätt att locka uppmärksamhet från förbipasserande.

Idag är plåt- och emaljskyltar eftertraktade samlarobjekt och retrodekorationer som ger en nostalgisk touch till hem och affärslokaler. De representerar en tidigare era av reklam och design och har en kulturell och historisk betydelse. Plåt- och emaljskyltar fortsätter att fascinera människor och bevarar en del av det visuella arvet från förr.

Hur går det till?

U

Ta emot prisförslag

Helt utan kostnad får du ett prisförslag från oss.

Z

Tacka Ja eller Nej

Upp till er att välja gå vidare med erbjudet prisförslag 

Ta emot betalning

Via Swish eller banköverföring. Utbetalning innan du skickar objekten.

Skicka varorna

Vi står för kostnaden och kan även bistå med att skapa fraktsedel.

Plåtleksaker

Få ett prisförslag på dina leksaker!

Sälj dina gamla leksaker på ett tryggt och smidigt sätt.  Istället för att  behöva vänta på att få en utbetalning från ett auktionshus får du betalning så snart du tackar ja till vårt prisförslag. Auktionshus tar ofta ut en avgift på 15-25%. Vi tar inga som helst avgifter och står även för frakt.