Övrigt: samlarobjekt, samlarbilder och leksaker

Övriga samlarobjekt

Sälja Trä leksaker, Barbie, Batman, Serietidningar, My little pony, Thomas Dam, Samlarbilder

Värdera och sälja dina Samlarobjekt – My Little Pony, Brio, Star Wars, Barbie och Mer

Vill du värdera eller sälja dina älskade samlarobjekt? På vår hemsida erbjuder vi expertis och erfarenhet när det gäller värdering och inköp av en rad olika samlarobjekt, inklusive:

 • My Little Pony och tillbehör: Från klassiska ponnyer till tillbehör som förgyllde barndomen.
 • Brio fordon och originalkartonger: Vi är särskilt intresserade av att köpa in tidiga Brio-fordon såsom bilar, motorcyklar, motorcyklar med sidovagn och plockfigurer i originalkartonger.
 • Tidiga Star Wars-figurer i originalförpackningar: De legendariska Star Wars-figurerna som började erövra galaxen, fortfarande i sina originalförpackningar för samlare.
 • Thomas Dam lyckotroll och hästar: Originella Thomas Dam-troll, lyckotroll och hästar som har följt generationer genom åren.
 • Barbie i originalkartong, tillbehör och Bild Lilli-dockor: Barbie-dockor och tillbehör som blivit klassiska samlarobjekt, inklusive de tidiga Bild Lilli-dockorna.
 • Tidiga Batman-leksaker: Samlarobjekt från de tidiga dagarna av Batman-franchisen.
 • Bilbanor: Vi är även intresserade av klassiska bilbanor som Scalextric, Märklin Sprint och Faller AMS modeller.

Dessutom är vi intresserade av att köpa in andra samlarobjekt, inklusive:

 • Samlarbilder: En variation av samlarbilder från olika genrer och teman.
 • Pokemonkort: Kort från det populära Pokemon-tradingkortspelet.
 • Alfabilder av Pele: Sällsynta bilder av den legendariska fotbollsspelaren Pele.
 • Sportens stjärnor som Muhammed Ali och Cassius Clay: Memorabilia från några av sportvärldens mest ikoniska figurer.
 • Serietidningar i bra skick: Vi är även intresserade av svenska serietidningar som Kalle Anka nummer 1, 2 och 3, Bamse nummer 1, Stålpojken nummer 1 och 91:an.
 • Mumin-figurer från Fauni: En rad olika Mumin-figurer tillverkade av Fauni, som har varit populära samlarobjekt under årens lopp.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering eller för att diskutera försäljningsmöjligheter för dina älskade samlarobjekt. Vi är din pålitliga partner när det gäller inköp av klassiska och unika samlarobjekt!

Thomas Dam Lycko troll

Upptäck historien och charmen hos Thomas Dam-trollen, små ikoniska figurer som har förtrollat både unga och gamla i över 60 år! Skapade av den danska konstnären Thomas Dam på 1960-talet, dessa små troll är kända för sina karakteristiska upprättstående hår och lekfulla uttryck.

Thomas Dam-trollen började som handgjorda figurer tillverkade av trä och ull, men de blev snabbt en världsomspännande sensation när de började massproduceras i vinyl. Deras popularitet exploderade under 1960-talet och har sedan dess förblivit en ikonisk symbol för lek och fantasi.

Men det är inte bara troll som Thomas Dam skapade. Han tillverkade också andra figurer, inklusive små hästar, skogsdjur och andra fantasifulla varelser. Dessa figurer hade samma charm och unika stil som trollen och blev också mycket populära bland samlare.

Om du är intresserad av att sälja eller värdera dina älskade Thomas Dam-troll eller andra liknande samlarobjekt, kontakta oss gärna. Vi är här för att hjälpa till och dela vår passion för dessa tidlösa små varelser och fantastiska figurer!

My little pony

Från deras första framträdanden på 1980-talet till ca 1990, har My Little Pony varit en omtyckt del av många barns leksakssamlingar.

Den första generationen av My Little Pony, känd som ”MLP G1”, introducerades med en mängd olika ponnykaraktärer, var och en med sin egen unika design och färgglada manar och svansar. Dessa tidiga MLP-figurer tillverkades av Hasbro och blev snabbt populära för sin charmiga estetik och samlarvärde.

Utöver ponnyfigurerna erbjöds också ett brett utbud av tillbehör och lekset som kompletterade MLP-upplevelsen. Det inkluderade saker som stall, vagnar, kläder och olika accessoarer som gjorde det möjligt för barnen att skapa sina egna fantasifulla äventyr med sina små hästvänner.

Idag fortsätter My Little Pony att vara en älskad del av populärkulturen, med flera nya generationer av leksaker och anpassade figurer som tilltalar både gamla och nya fans.

Om du är intresserad av att sälja eller värdera dina älskade My Little Pony-figurer från första generationen eller andra tillbehör och lekset, tveka inte att kontakta oss. Vi delar din passion för dessa tidlösa leksaker och ser fram emot att hjälpa till med din samling!

Barbie-dockan

skapad av Ruth Handler och lanserad av företaget Mattel på 1950-talet, har blivit en symbol för mode, skönhet och kvinnlig empowerment. Från sina tidigaste dagar till dagens moderna variationer, har Barbie genomgått många förändringar och utvecklats för att återspegla olika kulturella trender och normer.

Under årens lopp har det funnits många olika typer av Barbie-dockor, inklusive klassiska modeikoner, karaktärer från filmer och tv-program, samt specialutgåvor som firar olika yrken, kulturer och intressen. Oavsett vilken typ av Barbie det handlar om, har varje docka sin egen unika stil och personlighet.

Utöver dockorna har det funnits ett brett utbud av tillbehör och lekset som kompletterar Barbie-upplevelsen. Det inkluderar allt från kläder och accessoarer till möbler och fordon, vilket ger barnen möjlighet att skapa sina egna fantasifulla berättelser och äventyr.

Idag fortsätter Barbie att vara en älskad del av barns lek och fantasier över hela världen. Oavsett om det handlar om att samla klassiska Barbie-dockor från det förflutna eller de senaste utgåvorna, finns det något för alla Barbie-entusiaster att uppskatta.

Om du är intresserad av att sälja eller värdera dina Barbie-dockor eller tillbehör, kontakta oss gärna. Vi delar din passion för dessa tidlösa leksaker och ser fram emot att hjälpa dig med din samling!

Samlarbilder av sportens stjärnor

har länge varit en del av sportfans och samlare världen över. Dessa bilder fångar ögonblick av sportens historia och presenterar ikoniska atleter från olika discipliner. Ett av de mest populära samlarobjekten är bilder av Cassius Clay, den legendariske boxaren som senare blev känd som Muhammad Ali. Hans kort anses vara särskilt intressanta på grund av hans ikoniska status inom sportvärlden och hans betydelse för boxningens historia.

Utöver Cassius Clay finns det en mångfald av andra sportstjärnor som hyllas i samlarbilderna. Från fotbollsspelare och basebolllegender till basketikoner och olympiska mästare, erbjuder dessa bilder en skatt av minnen för sportfans och samlare.

Om du har samlarbilder av sportens stjärnor som du är intresserad av att sälja eller värdera, kontakta oss gärna. Vi delar din passion för sport och samlarobjekt och ser fram emot att hjälpa dig med din samling.

 

Alfa-bilder

är en eftertraktad del av många samlararsamlingar över hela världen. Dessa bilder fångar minnesvärda ögonblick från sportens historia och hyllar ikoniska idrottsmän från olika discipliner. Bland dem finns särskilt en serie som gäckar samlarna, den så kallade ”Kostymserien” från VM-58. En av de mest eftersökta bilderna är den som porträtterar den legendariska fotbollsspelaren Pelé, vars ikoniska status och betydelse för sporten gör hans bilder till högt eftertraktade samlarobjekt.

Är du intresserad av att värdera och sedan sälja dina Alfa-bilder, inklusive eventuella bilder från Pelé eller Kostymserien? Tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa till och delar din passion för sport och samlarobjekt.

Hur går det till?

U

Ta emot prisförslag

Helt utan kostnad får du ett prisförslag från oss.

Z

Tacka Ja eller Nej

Upp till er att välja gå vidare med erbjudet prisförslag.

Ta emot betalning

Via Swish eller banköverföring. Utbetalning innan du skickar objekten.

Skicka varorna

Vi står för kostnaden och kan även bistå med att skapa fraktsedel.

Plåtleksaker

Sälj dina gamla leksaker till oss, vi köper dem!

Sälj dina gamla leksaker på ett tryggt och smidigt sätt.  Istället för att  behöva vänta på att få en utbetalning från ett auktionshus får du betalning så snart du tackar ja till vårt prisförslag. Auktionshus tar ofta ut en avgift på 15-25%. Vi tar inga som helst avgifter och står även för frakt.