Modellbilar / Byggmodeller

Modellbilar / Modeller

SäljaRevell, Faller, Burago,Heller, Solido, Norev, Herpa, Brekina, IXO m.m.

Värdera och Sälja Modellbilar och Byggmodeller

Med vår kunskap kan du få din modellbilsamling värderad eller sälja dina modellbilar till oss. Vi erbjuder värdering och ger prisförslag och köper in modellbilar av alla slag. Från klassiska samlarobjekt till detaljerade replikor så är du välkommen att kontakta oss när du vill sälja dina modellbilar.

Upptäck den spännande världen av modellbilar med några av de ledande tillverkarna. Revell, grundat 1943, är känt för sina högkvalitativa byggsatser och detaljerade modeller av både bilar och flygplan.

Tamiya, grundat 1946, erbjuder en bred samling av modellbilar och är kända för sina innovativa tekniker och precision i detaljer.

Hot Wheels, etablerat 1968, är välkänt för sina färgglada och snabbt samlade bilar som har lockat samlare i årtionden.

Maisto, grundat 1967, specialiserar sig på skala-modeller av både bilar och motorcyklar, och är kända för sina realistiska detaljer och överkomliga priser.

Kyosho, grundat 1963, är känt för sina högkvalitativa och exklusiva modeller av både bilar och radiostyrda fordon, och har ett rykte om sig för att leverera exceptionell kvalitet och realism

Hur går det till?

U

Ta emot prisförslag

Helt utan kostnad får du ett prisförslag från oss.

Z

Tacka Ja eller Nej

Upp till er att välja gå vidare med erbjudet prisförslag.

Ta emot betalning

Via Swish eller banköverföring. Utbetalning innan du skickar objekten.

Skicka varorna

Via Swish eller banköverföring. Utbetalning innan du skickar objekten.

Plåtleksaker

Sälj dina gamla leksaker till oss, vi köper dem!

Sälj dina gamla leksaker på ett tryggt och smidigt sätt.  Istället för att  behöva vänta på att få en utbetalning från ett auktionshus får du betalning så snart du tackar ja till vårt prisförslag. Auktionshus tar ofta ut en avgift på 15-25%. Vi tar inga som helst avgifter och står även för frakt.