Leksaksbilar / Samlarbilar

LEKSAKSBILAR / SAMLARBILAR

Sälja Tekno, Dinky Toys,Märklin, Match box, Corgi Toys, Mercury, Wiking, Skoglund & Olsson, Lenyko

  Värdera och sälja gamla leksaksbilar & Leksaker – Dinky Toys, Corgi Toys, Tekno Denmark, Matchbox m.m.

Vill du veta värdet på dina gamla leksaker eller sälja dem till samlarintresserade? På vår hemsida specialiserar vi oss på att värdera och hjälpa dig att sälja klassiska samlarobjekt som Dinky Toys, Corgi Toys, Tekno Denmark, och Matchbox.

Tekno Danmark
är ett namn som går hand i hand med leksaksbilar och lastbilar av hög kvalitet. Grundat på 1920-talet i Danmark, började företaget som tillverkare av träleksaker innan de så småningom specialiserade sig på att skapa miniatyrmodeller av fordon. Med åren har Tekno Danmark etablerat sig som en ledande aktör inom branschen och deras produkter är mycket eftertraktade av samlare och entusiaster över hela världen.

Bland deras mest populära modeller finns klassiker som Volkswagen Beetle och Porsche 911, vars detaljerade design och noggranna utförande har gjort dem till favoriter bland samlare. Men Tekno Danmark har inte bara fokuserat på bilar – de har även tillverkat imponerande lastbilar och andra fordon som har fångat fantasin hos många.

Med sin dedikation till kvalitet och detaljer har Tekno Danmark skapat en mångsidig och spännande samling av leksaksfordon som tilltalar både unga och gamla. Oavsett om det är för lek eller samlarobjekt är Tekno Danmarks modeller ett uttryck för passion och hantverksskicklighet som har stått sig genom åren. Så om du är på jakt efter en bit bilhistoria i miniformat är Tekno Danmark det självklara valet.

Dinky Toys,

en pionjär inom leksaksindustrin, har sedan sin grundande på 1930-talet i Storbritannien varit synonymt med högkvalitativa miniatyrmodeller av fordon. Deras historia är en berättelse om passion för detaljer och en outtröttlig strävan efter realism i varje skala. Från ikoniska bilar som Ford Cortina till klassiska lastbilar och bussar har Dinky Toys skapat en imponerande samling som fångar hjärtan och sinnen hos samlare världen över.Bland deras mest eftertraktade modeller finns legendariska fordon som Aston Martin DB5 och Rolls-Royce Silver Cloud, vars detaljerade design och autentiska utförande gör dem till riktiga juveler i varje samlarhylla. Men Dinky Toys har inte bara skapat bilar – de har också tillverkat en rad andra fordon, från flygplan till militärfordon, som alla bär på samma känsla av hantverk och dedikation till kvalitet.Med sin rika historia och enastående kvalitet är Dinky Toys mer än bara leksaksbilar – de är en del av bilhistorien i miniatyrform. Oavsett om det är för lek eller samlarobjekt, fortsätter Dinky Toys att fascinera och inspirera generation efter generation av fordonsentusiaster runt om i världen.

Corgi Toys

 ett annat namn som lyste upp leksaksindustrin under 1950-talet, har en unik plats i hjärtat hos samlare och entusiaster över hela världen. Grundat i Storbritannien, etablerade sig Corgi Toys snabbt som en ledande tillverkare av miniatyrmodeller med sin innovativa användning av metallpressningsteknik för att skapa detaljerade och hållbara leksaksfordon.Bland deras imponerande samling finner vi inte bara klassiska personbilar, utan också en rad andra fordonstyper, inklusive lastbilar, bussar och militärfordon. En av deras mest kända och populära serier var ”Corgi Classics”, som omfattade en rad tidlösa modeller från olika epoker av bilhistorien.Corgi Toys är särskilt kända för sina innovativa funktioner, som öppningsbara dörrar, fungerande hjulställ och till och med arbetande ljus och ljud. Deras förmåga att kombinera lekfullhet med detaljrikedom har gjort dem till favoriter bland både barn och vuxna samlare.Med sitt arv av kreativitet och teknisk expertis har Corgi Toys lämnat ett bestående intryck i leksaksindustrin och deras modeller fortsätter att vara högt eftertraktade bland samlare och entusiaster.

Lesney Products

 senare känd som Matchbox, grundades 1947 av Leslie Smith och Rodney Smith. Deras genombrott kom med ”Matchbox Series” år 1953, då de introducerade miniatyrmodeller av fordon som passade i en matchask. Detta innovativa koncept gjorde det möjligt för barn att ta med sina leksaksbilar överallt och blev omedelbart populärt.Matchbox blev snabbt känt för sin realism och detaljrikedom, vilket gjorde dem till favoriter bland både barn och samlare. Förutom de klassiska 1:64-skalamodellerna inkluderade Matchbox också andra skalor, inklusive 1:87-skalan, som gjorde det möjligt för dem att erbjuda en bredare variation av fordon för sina kunder.Bland deras mest populära modeller fanns ikoniska fordon som ”The Londoner” dubbeldäckarbussen och ”The Beetle” Volkswagen, vars charmiga design och detaljerade utförande gjorde dem till kända samlarobjekt över hela världen.Under årens lopp har Matchbox fortsatt att utvecklas och diversifiera sin produktlinje för att inkludera inte bara personbilar, utan också lastbilar, brandbilar, flygplan och mycket mer. Deras mångsidighet och kvalitet har gjort dem till en av de mest älskade och respekterade namnen inom leksaksindustrin.Idag fortsätter Matchbox att skapa miniatyrmodeller som inte bara underhåller barn utan också väcker nostalgi och glädje hos vuxna samlare runt om i världen. Med sitt arv av innovation och passion för detaljer kommer Matchbox att förbli en ikon inom leksaksindustrin i många år framöver.

 

Vår expertis och erfarenhet inom samlarbranschen gör att vi kan erbjuda noggranna och rättvisa värderingar för dina leksaker. Oavsett om du är nyfiken på vad dina Dinky Toys är värda, hur mycket du kan få för dina Tekno Denmark-leksaker eller om du vill sälja din Matchbox-samling, är vi här för att hjälpa dig.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering eller för att diskutera försäljningsmöjligheter för dina älskade samlarleksaker. Vi är din pålitliga partner när det gäller värdering och inköp av klassiska leksaker!

Har du andra spännande fabrikat av leksaksbilar? Önskar du värdera Exempelvis: Märklin, Mebe, Toostietoys, Hubley, Solido, Tri-and, Meccano, Spot-on, Wiking, Joal, Husky, Norev, Majorette m.m., hör av dig så får du genast ett prisförslag från oss!

Hur går det till?

U

Ta emot prisförslag

Helt utan kostnad får du ett prisförslag från oss.

Z

Tacka Ja eller Nej

Upp till er att välja gå vidare med erbjudet prisförslag.

Ta emot betalning

Via Swish eller banköverföring. Utbetalning innan du skickar objekten.

Skicka varorna

Via Swish eller banköverföring. Utbetalning innan du skickar objekten.

Leksaksbilar & Samlarbilar

Sälj dina gamla leksaksbilar & modellbilar till oss, vi köper dem!

Vill du värdera och sälja dina leksaksbilar och få betalning direkt? Hos oss kan du enkelt göra dig av med dina gamla samlarbilar och samtidigt tjäna pengar. Vi erbjuder gratis värderingar, snabba utbetalningar samt en smidig försäljningsprocess. Oavsett om det är leksaker från barndomen eller saker du samlat genom åren, köper vi dem gärna. Kontakta oss idag för att få veta mer och sälja dina leksaker till oss med lätthet!