ELASTOLIN & LINEOL

ELASTOLIN & LINEOL

Djur, soldater, indianer, cowboys, träd, hästar, diligenser mm

Värdera och Sälja Gamla Kompositfigurer – Elastolin, Lineol, Leyla och Mer

Letar du efter värdet på dina gamla kompositfigurer eller vill du sälja dem till samlarintresserade? På vår hemsida specialiserar vi oss på att värdera och hjälpa dig att sälja klassiska samlarobjekt som Elastolin, Lineol, Leyla och andra kända tillverkare av kompositfigurer.

Elastolin är välkänt för sina detaljerade handmålade kompositfigurer, som spänner över en mängd olika teman och tidsperioder. Deras sortiment inkluderar vanligtvis figurer av djur, cowboys, indianer, soldater, historiska och mytologiska figurer med mera. Lineol är också en framstående tillverkare av kompositfigurer, med liknande variation i sina produkter. Deras kollektioner sträcker sig ofta från militära och historiska figurer till civila och vardagliga scener. Leyla, även om mindre känd, har också producerat en mängd olika kompositfigurer som kan inkludera djur, människor, och fantasifulla varelser.

Vår expertis och erfarenhet inom samlarbranschen gör att vi kan erbjuda noggranna och rättvisa värderingar för dina kompositfigurer. Oavsett om du är nyfiken på vad dina Elastolin-figurer är värda, hur mycket du kan få för dina Lineol-leksaker eller om du vill sälja din Leyla-samling, är vi här för att hjälpa dig.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering eller för att diskutera försäljningsmöjligheter för dina älskade samlarfigurer. Vi är din pålitliga partner när det gäller värdering och inköp av klassiska kompositfigurer!

Har du andra spännande tillverkare av kompositfigurer som du vill värdera eller sälja? Berätta för oss om andra märken som du har i din samling så får du genast ett prisförslag från oss!

Hur går det till?

U

Ta emot prisförslag

Helt utan kostnad får du ett prisförslag från oss.

Z

Tacka Ja eller Nej

Upp till er att välja gå vidare med erbjudet prisförslag

Ta emot betalning

Via Swish eller banköverföring. Utbetalning innan du skickar objekten.

Skicka varorna

Via Swish eller banköverföring. Utbetalning innan du skickar objekten..

Plåtleksaker

Sälj dina gamla leksaker till oss, vi köper dem!

Sälj dina gamla leksaker på ett tryggt och smidigt sätt.  Istället för att  behöva vänta på att få en utbetalning från ett auktionshus får du betalning så snart du tackar ja till vårt prisförslag. Auktionshus tar ofta ut en avgift på 15-25%. Vi tar inga som helst avgifter och står även för frakt.