Tåg, Lok & vagnar m.m.

Tåg, Lok & vagnar m.m.

Fleischmann, Märklin, Roco, Lima, NMJ, JECO 

Värdera och Sälja Gamla Tåg & Lok

Vill du veta värdet på dina gamla tåg eller sälja dem till entusiaster? På vår hemsida specialiserar vi oss på att värdera och hjälpa dig att sälja klassiska samlarobjekt som Märklin, Hornby, Roco, Fleischmann och Lima.

Märklin och Hornby är kända för sina detaljerade modeller av tåg och lok från förra seklet. Roco är likaledes berömt för sina högkvalitativa tågset, medan Fleischmann är känt för sina pålitliga och realistiska tågmodeller. Lima är också en välkänd tillverkare av modelljärnvägar.

Vår kunskap och erfarenhet inom samlarbranschen gör att vi kan erbjuda noggranna och rättvisa värderingar för dina tåg. Oavsett om du är nyfiken på vad dina Märklin-tåg är värda, hur mycket du kan få för dina Roco-lok eller om du vill sälja din Hornby-samling, är vi här för att hjälpa dig.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering eller för att diskutera försäljningsmöjligheter för dina älskade samlartåg. Vi är din partner när det gäller  inköp av klassiska tåg!

Har du andra spännande fabrikat av tåg och lok? Önskar du värdera till exempel Trix, Piko eller något annat märke, hör av dig så får du genast ett prisförslag från oss!

Hur går det till?

U

Ta emot prisförslag

Helt utan kostnad får du ett prisförslag från oss.

Z

Tacka Ja eller Nej

Upp till er att välja gå vidare med erbjudet prisförslag 

Ta emot betalning

Via Swish eller banköverföring. Utbetalning innan du skickar objekten.

Skicka varorna

Vi står för kostnaden och kan även bistå med att skapa fraktsedel.

Plåtleksaker

Sälj dina gamla leksaker till oss, vi köper dem!

Sälj dina gamla leksaker på ett tryggt och smidigt sätt.  Istället för att  behöva vänta på att få en utbetalning från ett auktionshus får du betalning så snart du tackar ja till vårt prisförslag. Auktionshus tar ofta ut en avgift på 15-25%. Vi tar inga som helst avgifter och står även för frakt.